Dienstverlening

De uitvaartbranche wordt gekenmerkt door een sterk wisselende werkdruk. Hierdoor zijn uitvaartondernemers erbij gebaat dat zij kunnen beschikken over flexibel inzetbare medewerkers.
Om in deze behoefte te kunnen voorzien, bied ik als freelance uitvaartbegeleider mijn diensten aan in de vorm van incidentele ondersteuning bij drukte, tijdens (on)verwachte afwezigheid van de uitvaartbegeleider of bij grote uitvaarten.

Elke onderneming die op een betrokken manier werkt, voldoende tijd neemt en transparant is, kan mij inhuren. Het voordeel voor de uitvaartondernemer is dat deze op de afgesproken momenten volledig op mij kan terugvallen.

Als freelance uitvaartbegeleider vertegenwoordig ik de onderneming waarvoor ik werk. Ik maak gebruik van de faciliteiten en presenteer mijzelf als een medewerker ervan.

Op deze wijze is de uitvaartondernemer niet aangewezen op de inzet van een lokale concurrent, maar kan hij of zij beschikken over een onafhankelijke professional die dezelfde stijl, werkwijze en kwaliteit levert.

Als ik vanuit mijn privé-omgeving word benaderd om een uitvaart te begeleiden, dan zal ik dat doen namens een uitvaartonderneming waarmee ik samenwerk.